05. Career

Looking for a new challenge and tired of the status quo? Get off-road and apply to join our team. We’d love to hear from you.

T-Engineering är ett ungt och expansivt företag inom automotive med rötter från Saab. Idag är vi ca 80 anställda och har behov att växa ytterligare för att möta våra kunders behov och bidra till vidare utveckling av vårt företag. Arbetsplatsen är lokaliserad i Trollhättan. T- Engineering är ett helägt dotterbolag till Dongfeng Motors sedan 2014.

T-Engineering söker en Funktionsutvecklare för Automotive!

T-Engineering AB
Börjar du hos oss ingår du i ett modernt bolag som växer stadigt men som har behållit sin familjära känsla, med varumärket och nätverket för att erbjuda riktigt utmanande arbetsuppgifter. Du blir del av ett team där medarbetare stöttar varandra och har trevligt tillsammans även utanför jobbet. Som anställd hos oss är du en del av ett företag som vårdar sin personal. Därför värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför vår verksamhet. Vi hoppas du vill vara med och växa med oss!

Vad utmärker oss:

Utmärkande för oss är att vi har ett brinnande intresse för teknik. Vi profilerar oss genom att ha en mycket hög erfarenhets- och kunskapsnivå hos vår personal, vilket ger goda möjligheter till erfarenhetsutbyte, nätverkande och såväl personlig som professionell utveckling. Hos oss får du möjligheten att arbeta på ett företag som har högt i tak och där det ges stor frihet under ansvar.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en erfaren funktionsutvecklare till våra utvecklingsteam för styrsystem inom förbränningsmotorer, hybrider och elbilar. Baserat på fysikalisk modellering så systemerar, designar och utvecklar vi olika typer av reglersystem. Vi jobbar agilt med “continous integration” med hjälp av systemet Jenkins. Våra styrsystem kan anpassas modulärt för såväl drivlina som andra fordonssystem.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett genuint intresse för inbyggda system och saker som skall regleras. Du har en examen inom fysik, elektronik, maskinteknik eller data och/eller har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du goda kunskaper om reglersystem för förbränningsmotorer eller hybrider är det ett plus. Är du dessutom van att implementera funktionalitet i Matlab/Simuling är det meriterande. Förutom detta har du goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, samt att du har B-körkort.

Som person är du kreativ och engagerad med god analytisk förmåga. Du är driven och värdesätter ett självständigt arbetssätt, likväl som du gärna arbetar i team – ofta av global karaktär.

Stämmer det mesta av ovanstående in på dig finns nu möjlighet att bli en del av ett team där du kan påverka både arbetsinnehåll och framtida produkter samt vara “en stor kugge i det lilla maskineriet”.

Vi satsar mycket på vår viktigaste resurs, vår personal, och erbjuder självklart gratis gymkort till alla medarbetare. Vi arbetar även aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av jämställdhet och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande. Arbetsplatsen är lokaliserad i Trollhättan.

Låter det intressant?
Vid frågor kontakta Ronnie Magnusson, 0709-91 18 01, eller maila på ronnie.magnusson@t-engineering.se.

Välkommen med din ansökan!

LÄNK TILL ANSÖKAN

01. About us

We are a company that lives for creating innovative control systems. Behind us is one of the world's largest vehicle manufacturers, ensuring that we can do just that.